Heb jij er last van? Dat je weken van tevoren al bezig bent met het inpakken van je spullen en je steeds druk maakt of je niks vergeten bent? Dat je elk jaar naar dezelfde plaats op vakantie gaat, omdat je nieuwe plekken spannend vindt en je dan geen lol hebt in je vakantie? Dat je niet in het vliegtuig durft, of wel, maar dan de hele reis fantaseert dat het vliegtuig neer zal storten? Dat je drukbezochte plekken (vliegvelden, evenementen, grote steden, monumenten) vermijdt, uit angst voor een mogelijke aanslag? Dat je watervrees hebt door een traumatische ervaring?

Vakantie is de tijd dat je zou moeten kunnen ontspannen en het dagelijkse leven en werk kunt loslaten … maar dit soort angsten en zorgen kunnen je vakantieplezier danig vergallen.

In mijn praktijk zie ik regelmatig mensen met dit soort klachten. Vaak is het niet de aanleiding waarvoor zij komen, vakantie is tenslotte maar enkele weken per jaar en daardoor is het niet dermate lastig dat er een oplossing voor gezocht wordt. Maar doordat homeopathie een behandeling is van de totale persoon en dit doorwerkt in lichaam en geest, zie je ook hier veranderingen optreden zodra de behandeling aanslaat. Doordat ze ontspannener zijn, hun angsten los kunnen laten, eventuele trauma’s verwerken en zich minder zorgen maken, kunnen zij na de behandeling volop genieten van een ontspannen vakantie.

Wil jij ook ontspannen op vakantie? Bel me dan en dan kijken we of we er voor je vakantie nog iets aan kunnen doen!