Marjoleine Bravenboer

Wie ben ik?

Mijn naam is Marjoleine de Warle-Bravenboer, ik ben geboren en getogen in Hapert. Sinds 2006 ben ik werkzaam als klassiek homeopaat, natuurgeneeskundige en massagetherapeut.
Zowel tijdens als na mijn opleiding heb ik aanvullende opleidingen gevolgd, variërend van NLP en DORN-therapie tot nutritionele geneeskunde en klinische psycho-neuro-immunologie. In mijn behandelingen zijn deze methodes versmolten met elkaar geraakt, waardoor ik regelmatig verschillende dingen tegelijk inzet.

Van jongs af aan wilde ik als ik groot was iets gaan doen om mensen te helpen, uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat ik homeopathie ben gaan studeren. Het geeft mij ontzettend veel voldoening, om te zien dat mensen door homeopathische behandeling ontspannener in het leven komen te staan, meer energie krijgen, hun klachten verdwijnen en ze weer kunnen gaan genieten van het leven.

Nadat wij in 2012 en 2014 onze 2 kinderen hebben gekregen en ik veel kinderen in behandeling heb gehad, heb ik in 2016 besloten me daarin te gaan specialiseren. Juist voor kinderen, die we niet bloot willen stellen aan medicatie en die allerlei klachten hebben waar weinig geschikte medicatie voor is, kan homeopathie ontzettend veel betekenen. Niet alleen voor hun gezondheid, maar ook omdat hun hele toekomst er nog vanaf hangt van hoe zij nu functioneren, lichamelijk, sociaal en op school.