Massagetherapie

Je kunt bij mij terecht voor zowel een therapeutische massage als een ontspanningsmassage.

zere nek

Massagetherapie

Massagetherapie is interessant als je regelmatig last hebt van:

  • Rug-, nek- of schouderklachten
  • Spanningshoofdpijn
  • Lage rugpijn
  • Uitstralende pijn naar de benen die ontstaat door beknelling van de ischiaszenuw door een spier of door druk van het SI-gewricht als dit vastzit/verschoven is

Een consult massagetherapie kan bestaan uit een combinatie van verschillende massagevormen (klassieke massage, voetreflexmassage, drukpunten, rebalancing) en/of Dorntherapie. Bij Dorntherapie worden op een milde wijze het bekken en de ruggenwervels recht gezet als deze scheef staan, waardoor klachten die voortkomen uit een scheefstand vaak voor langere tijd verlicht of verholpen worden.

Veel mensen ontwikkelen klachten door hun werkhouding. Door het veel achter de computer zitten, in een onhandige houding bezig zijn of met geheven armen moeten werken, kan zich extra spanning opbouwen in het nek-schouder gebied. Anderen merken juist dat emoties als stress, boosheid of verdriet zich vastzetten in hun spieren. Voor beide categorieën is het regelmatig losmaken van de spieren een uitkomst. Door bewuster het verschil tussen inspanning en ontspanning te gaan ervaren, zul je ook leren om spanning in je spieren bewuster te registreren en deze los te laten.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Ook voor de mensen zonder rug- nek- en schouderklachten is een massage een weldaad voor lichaam en geest. Het brengt het hoofd tot rust en door de aanraking worden in het lichaam endorfines geproduceerd, die ervoor zorgen dat je je prettig en ontspannen voelt. Heb je een druk leven en kom je weinig aan jezelf toe? Dan is dit dé manier om eens een uurtje helemaal aandacht aan jezelf te besteden!

Vind je dat iemand anders wel eens verwend mag worden?

Dan kun je telefonisch of via het formulier hiernaast een massagecadeaubon bestellen die desgewenst naar jezelf of naar de ontvanger wordt opgestuurd.

Met een massagecadeaubon geef je optimale ontspanning en weldadige rust cadeau.

Er is keuze uit 3 verschillende prijzen en de cadeaubon wordt altijd geleverd in een bijbehorende nette witte envelop. De bon is een jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.