Ervaringen:

Ervaring met Long-COVID-behandeling: L. v.d. A.:

Op 31 jan 2021 had ik flinke keelpijn klachten, spierpijn en smaak verlies. Test gedaan deze was positief voor COVID. Vanwege fikse benauwdheid naar huisarts geweest, de huisarts gaf aan dat het tussen mijn longen en mijn spieren zat waardoor ik een klemmend gevoel had op mijn borst. Longen zelf waren gelukkig schoon.

Mijn herstel ging langzaam na 4 weken thuis ben ik langzaam met een uurtje werken begonnen en dit op gaan bouwen. Ik bleef echter moe, kon niet veel dingen tegelijk doen op een dag want dan kreeg ik hoofdpijn.

Een vriendin vertelde dat haar kinderen veel baat hadden gehad bij een homeopaat en gaf me de naam en nummer van Marjoleine. Toen ik dit aan mijn moeder vertelde zei ze dat zij daar ook was geweest en goede ervaringen had gehad.

Ik heb ook afspraak gemaakt voor intake bij Marjoleine, dit was rond 16 april.

Marjoleine luisterde goed naar mijn klachten en stelde vragen om er achter te komen waar de problemen lagen. Ik kreeg pilletjes mee om op te lossen in water en een schema hoe en wanneer ik deze in kon nemen.

Heel apart maar eerste reageerde ik dmv hoofdpijn op de druppels. Langzaam reageerde ik minder op de druppels en merkte ik dat ik meer energie kreeg. Minder wattengevoel in hoofd, dat ik meer tegelijk kon op een dag en niet steeds middagslaapjes nodig had. Ook kon ik het sporten weer op gaan pakken.

In juni 2021 ben ik voor het laatst geweest. Vanaf toen voelde ik mee weer als mezelf voordat ik COVID kreeg.

Klik hier voor meer ervaringen met de Long-COVID-behandeling


Inge:

Een jaar geleden liep ik, uit pure wanhoop, de praktijk van Marjoleine binnen. Ik voelde me depressief, had last van chronische stress, mijn lijf deed pijn en ik sliep slecht. Ik vroeg Marjoleine of zij kon helpen. Marjoleine nam uitgebreid de tijd om mijn verhaal aan te horen, stelde veel vragen en schreef een homeopathisch middel voor.

Mijn wat sceptische houding met betrekking tot homeopathie sloeg binnen enkele weken om in enthousiasme; ik sliep beter, mijn humeur was sterk verbeterd, de pijn in mijn lijf was duidelijk minder en ik had minder last van de stress (door de situatie waarin ik leefde, was de oorzaak hiervan niet weg te nemen). In eerste instantie merkte ik de verschillen niet direct op, omdat het geleidelijk gaat. Het echte bewustzijn van de verbeteringen kwam doordat Marjoleine gericht vragen ging stellen. Ik besefte me toen dat ik eigenlijk al was vergeten hoe erg het was geweest. Een bijzondere ervaring.

Marjoleine stond altijd klaar om me te woord te staan en is erg betrokken bij haar cliënten . Zelfs op straat, toen ik haar toevallig tegenkwam, vroeg ze hoe het met me ging. Echt petje af voor deze dame met haar houding en haar werk. Zeker een aanrader. Ze houdt je ook niet aan het lijntje, klaar is klaar.

Een jaar later deed ik mee aan een loterij van Marjoleine waarin je een gratis massage kon winnen. Ik was een van de gelukkigen. Benieuwd of dat net zo goed zou zijn als haar homeopathie ging ik naar haar toe. Ik werd niet teleurgesteld. De massage was heerlijk ontspannend, ze pakte de juiste probleempunten aan en ik ging als herboren weer naar buiten. Heb er echt een paar dagen profijt van gehad.

Mijn ervaring is dat Marjoleine haar vak kent, goed is in luisteren, altijd voor je klaar staat en zeer betrokken is. Chapeau!


Leonie:

Mijn dochter begon met 3 waterwratjes op haar buik, we hoefden er niets aan te doen. Het zou op den duur vanzelf over gaan. Maar er kwamen er steeds meer bij en het zag er vies uit. Ze waren vaak ontstoken, waardoor er weer meer bij kwamen en het was pijnlijk. Afdrogen was een ramp ik moest echt deppen.

Na wat speuren op het internet naar homeopathie kwam ik Marjoleine tegen, het was een heel fijn en doelgericht intake gesprek. Al heel snel lag het middel in de bus, in nog geen 6 weken was het resultaat daar, geen waterwratjes meer enkel nog wat kleine littekentjes.
Ik ben echt super tevreden over de behandeling!


G. Dirkx:

Met onze kinderen en voor mezelf al een paar jaar bij Marjoleine onder behandeling. Marjoleine is erg professioneel, goed voorbereid en ingelezen en staat open voor nieuwe informatie vanuit haar eigen vakgebied maar ook van andere therapieën. Ze neemt de tijd voor je en luistert goed naar zowel je kind als je eigen verhaal. Ze kan je ondersteunen in emotionele maar ook lichamelijke klachten. Hier zijn al veel sprongen gemaakt met de middelen die ze voorschreef


D.:

D.’s moeder kwam bij mij met de vraag of het eczeem van D. behandeld kon worden. Bij kleine kinderen is het soms lastig om bruikbare symptomen te vinden, omdat spraak en gedrag nog niet volledig ontwikkeld zijn en zodoende veel dingen niet opgemerkt worden. D’s moeder kwam ook in behandeling en dat gaf de clue naar het middel dat D. nodig had. Kleine kinderen zitten nog lang in de energie van hun moeder en hebben dan ook vaak behoefte aan hetzelfde middel. Toen dat gegeven werd, knapte zijn huid zienderogen op, zoals uit de foto’s blijkt.

voor behandeling

Voor behandeling

na behandeling

Na behandeling


M.E.:

Voor een aantal klachten ben ik bij Marjoleine geweest. Wat me opvalt is dat de sfeer heel open is.
Marjoleine vraagt doelgericht wat de klachten zijn en aan de hand van de intake kan worden gestart met eventueel een behandeling.
Ikzelf vond het erg prettig en als het ene middel geen resultaat gaf dan zocht zij net zo lang totdat een middel wel hielp. Voor mij hielp dit zeker en mocht ik in de toekomst wat voor een klachten dan ook krijgen, ik zal zeker bij haar aankloppen.


T.D.:

In een prettige, aandachtsvolle en informele sfeer vond een uitgebreid intake-gesprek plaats. Hierna kreeg ik homeopathische korrels mee, die de aanzet tot mijn herstel zouden blijken te zijn.
Het duurde enkele weken, voordat langzaam van binnenuit de genezing op gang kwam. In februari/maart van dit jaar is de pijn zo goed als verdwenen en ervaar ik tot mijn grote vreugde geen bewegingsbeperkingen meer.
Bedankt, Marjoleine, voor je meedenken, je kennis en je inzicht!


Heidi:

Ik ben samen met mijn dochter naar Marjoleine gegaan, niet met hele specifieke klachten maar meer als een soort van check-up, nieuwsgierig wat homeopathie zou kunnen betekenen voor ons. Al pratend kwamen er toch een heleboel dingen tevoorschijn. Marjoleine zoekt het homeopatische middel wat bij de totale persoon past. En met succes!

Mijn dochter bijvoorbeeld heeft geen last meer van haar faalangst voor toetsen op school. Ikzelf slaap veel beter. Ik ervaar Marjoleine als een prettig persoon, waar ik me veilig bij voel mijn verhaal te doen. Ze zoekt kundig naar het juiste middel en geeft heldere uitleg. Ook al heb je geen duidelijke klachten, homeopathie zorgt voor een gezonde reset van je lichaam. Een aanrader voor iedereen!


N. Maas:

Na jarenlange wisselende en terugkerende klachten die steeds behandeld werden met reguliere medicatie óf die niet behandeld werden (zoals menstruatiepijn en prikkelbare darmsyndroom), kwam ik bij Marjoleine terecht.

De holistische benadering in de behandeling spreekt me erg aan. Er wordt gekeken naar het geheel; fysieke, emotionele en sociale/mentale klachten. De behandeling is effectief en werkt op allerlei vlakken uit. Mijn ervaring is dat Marjoleine prettig communiceert, kundig adviseert, grondig te werk gaat en afspraken altijd snel kunnen worden ingepland.

Mijn dochter van 1 is ook onder behandeling geweest vanwege o.a. obstipatie en is steeds erg snel van haar klachten af gekomen. Marjoleine denkt met me mee bij het maken van keuzes op gebied van gezondheid en medicatie en dat heeft er al verschillende keren toe geleid dat onze klachten op natuurlijke wijze zijn genezen.
Wij zijn dus erg tevreden over de begeleiding van Marjoleine!


Neem nu contact op

Interesse?

Benieuwd wat homeopathie of lichaamsgerichte therapie voor jouw gezondheid kan betekenen?
Neem nu contact op

Chantal:

Via mijn ouders kom ik al een aantal jaar bij Marjoleine voor massage-behandelingen. Ik heb nek- en schouderklachten die zij erg goed kan verhelpen. Een keer per maand kom ik om te zorgen dat de klachten niet oplopen.
Tijdens de massages kwamen ook andere klachten die ik had ter sprake zoals hoofdpijn, menstruatiepijn en spanningen. Daar heeft ze mij met homeopathie heel goed bij kunnen helpen. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van Marjoleine.