Ervaringen:

M.E.:

Voor een aantal klachten ben ik bij Marjoleine geweest. Wat me opvalt is dat de sfeer heel open is.
Marjoleine vraagt doelgericht wat de klachten zijn en aan de hand van de intake kan worden gestart met eventueel een behandeling.
Ikzelf vond het erg prettig en als het ene middel geen resultaat gaf dan zocht zij net zo lang totdat een middel wel hielp. Voor mij hielp dit zeker en mocht ik in de toekomst wat voor een klachten dan ook krijgen, ik zal zeker bij haar aankloppen.


T.D.:

In een prettige, aandachtsvolle en informele sfeer vond een uitgebreid intake-gesprek plaats. Hierna kreeg ik homeopathische korrels mee, die de aanzet tot mijn herstel zouden blijken te zijn.
Het duurde enkele weken, voordat langzaam van binnenuit de genezing op gang kwam. In februari/maart van dit jaar is de pijn zo goed als verdwenen en ervaar ik tot mijn grote vreugde geen bewegingsbeperkingen meer.
Bedankt, Marjoleine, voor je meedenken, je kennis en je inzicht!


Heidi:

Ik ben samen met mijn dochter naar Marjoleine gegaan, niet met hele specifieke klachten maar meer als een soort van check-up, nieuwsgierig wat homeopathie zou kunnen betekenen voor ons. Al pratend kwamen er toch een heleboel dingen tevoorschijn. Marjoleine zoekt het homeopatische middel wat bij de totale persoon past. En met succes!

Mijn dochter bijvoorbeeld heeft geen last meer van haar faalangst voor toetsen op school. Ikzelf slaap veel beter. Ik ervaar Marjoleine als een prettig persoon, waar ik me veilig bij voel mijn verhaal te doen. Ze zoekt kundig naar het juiste middel en geeft heldere uitleg. Ook al heb je geen duidelijke klachten, homeopathie zorgt voor een gezonde reset van je lichaam. Een aanrader voor iedereen!


N. Maas:

Na jarenlange wisselende en terugkerende klachten die steeds behandeld werden met reguliere medicatie óf die niet behandeld werden (zoals menstruatiepijn en prikkelbare darmsyndroom), kwam ik bij Marjoleine terecht.

De holistische benadering in de behandeling spreekt me erg aan. Er wordt gekeken naar het geheel; fysieke, emotionele en sociale/mentale klachten. De behandeling is effectief en werkt op allerlei vlakken uit. Mijn ervaring is dat Marjoleine prettig communiceert, kundig adviseert, grondig te werk gaat en afspraken altijd snel kunnen worden ingepland.

Mijn dochter van 1 is ook onder behandeling geweest vanwege o.a. obstipatie en is steeds erg snel van haar klachten af gekomen. Marjoleine denkt met me mee bij het maken van keuzes op gebied van gezondheid en medicatie en dat heeft er al verschillende keren toe geleid dat onze klachten op natuurlijke wijze zijn genezen.
Wij zijn dus erg tevreden over de begeleiding van Marjoleine!


Neem nu contact op

Interesse?

Benieuwd wat homeopathie of lichaamsgerichte therapie voor jouw gezondheid kan betekenen?
Neem nu contact op


Chantal:

Via mijn ouders kom ik al een aantal jaar bij Marjoleine voor massage-behandelingen. Ik heb nek- en schouderklachten die zij erg goed kan verhelpen. Een keer per maand kom ik om te zorgen dat de klachten niet oplopen.
Tijdens de massages kwamen ook andere klachten die ik had ter sprake zoals hoofdpijn, menstruatiepijn en spanningen. Daar heeft ze mij met homeopathie heel goed bij kunnen helpen. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van Marjoleine.