In honderden studies is bewezen dat citroenen – en zeker in combinatie met zuiveringszout (=bakingsoda) – een sterk middel zijn tegen kanker.
Citroensap smaakt zuur, maar bevat veel basische mineralen, ook zuiveringszout is alkalisch/basisch en de combinatie wordt zelfs sterker geacht dan chemotherapie! Het brengt de zuurgraad van het lichaam naar beneden en tumoren kunnen alleen maar leven in een verzuurd lichaam.
Dit werd ontdekt door professor Otto Warburg in 1923 en hij kreeg er de NOBELPRIJS voor.
Kankercellen ontstaan als er te weinig zuurstof in de omgeving is, wat gebeurt als er sprake is van verzuring van het lichaam. En wat veroorzaakt verzuring? Naast zuurstofgebrek (…blijf lekker in beweging en het liefst in de buitenlucht) heeft voeding hier een belangrijk aandeel in.
Dus:
Wat meer te eten: citroen, bakingsoda, fruit, groentes, amandelen, honing, gierst en water (basisch)
Wat minder te gebruiken: koffie, granen en graanproducten, suiker, antibiotica en drugs (verzurend)
Dus neem de komende warme dagen niet een glas koude ranja of cola, maar zet een kan water in de koelkast met schijfjes citroen erin en in plaats van dat je je lichaam bombardeert met suikers, stop je bij elk heerlijk koel glas drinken veel gezonde stofjes in je lijf!