Ontdek hoe jouw kind weer kan gaan stralen!

In een 1-op-1 telefonische sessie bekijken we samen wat nodig is om je kind de beste versie van zichzelf te laten worden.

Wil je dat jouw kind straalt, maar…

  • is je kind vaak onzeker, overprikkeld, bang of boos?

  • zijn er lichamelijke klachten die je kind belemmeren?

  • heeft je kind moeite met concentreren of leren?

  • wil je je kind helpen, maar weet je niet hoe?

Boek dan nu gratis een 30 minuten durende telefonische “Stralend Kind”-sessie t.w.v. €30,-

Let op! Ik geef mijn “Stralend Kind”-sessies maar beperkt weg, dus vraag jouw sessie snel aan om een plek te garanderen!

Marjoleine Bravenboer

Mijn kennis en ervaring

De afgelopen jaren heb ik al veel baby’s en kinderen mogen behandelen en veel ervaring opgedaan omtrent de klachten en problemen die kinderen kunnen hebben. Als ouder wil je het liefst je kind niet blootstellen aan medicatie,  maar je wilt wel je kind zo gezond en gelukkig mogelijk zien. De behandelmethodes waarmee ik werk, herstellen de balans in het lichaam, waardoor de algehele gezondheid verbetert, niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier. Het doet me goed om te zien dat als kinderen beter in hun vel komen te zitten, dit ook de sfeer thuis positief beïnvloed. Zo wordt niet alleen het kind zelf er blij van, maar papa, mama en broertjes of zusjes ook. Het functioneren op school en op sociaal vlak verloopt beter en zo ziet ook de toekomst er mooier uit. 

Vraag direct jouw sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen, neem ik zo snel mogelijk contact op om een datum en tijd met je in te plannen.