Stoelmassage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding

Na een stoelmassage voel je ontspannen en verfrist met hernieuwde energie en minder kans op RSI- of pijnklachten als gevolg van je langdurige en eenzijdige werkhouding. Bovendien heeft het een aantoonbaar positief effect op de hantering van werkdruk, werkstress en werkgerelateerde klachten.

Massage stimuleert de cognitieve functies en verlaagt stresshormonen waardoor de werksfeer en de bedrijfsresultaten binnen iedere organisatie verbeteren.

Een beloning voor de werknemers

 

Een verkwikkende bedrijfsmassage als beloning na een drukke periode of het behalen van een target wordt door medewerkers zeer gewaardeerd.

Werknemers fit houden

Stoelmassage levert een belangrijke bijdrage aan de productiviteit en werkbeleving van werknemers. De overheid erkent dit ook en vindt investeren in gezondheid en vitaliteit van werknemers belangrijk, zodoende is stoelmassage fiscaal aftrekbaar.

Regelmatige stoelmassage zorgt ervoor dat medewerkers goed en gezond in hun vel zitten en beter presteren, het verlaagt het ziekteverzuim en is een gewilde en effectieve arbo-interventie met groot rendement tegen gunstige tarieven.

Gezonde medewerkers – een gezond bedrijf!

Bedrijfsevenement

 

Stoelmassage is een ontspannende toevoeging aan een bedrijfsevenement, bedrijfsborrel, of bedrijfsuitje.

Tarieven

Tarieven zijn afhankelijk van:

  • het aantal massages dat wordt afgenomen
  • of het eenmalig is bij een evenement of een met regelmaat terugkerend karakter heeft
  • de keuze voor massages van 15 of 20 minuten