Long-COVID behandeling

Een verhoogde hartslag bij lichte inspanning, benauwd, hoesten, snel vermoeid na inspanning, spierpijn, terugkerende koorts, het zijn maar een aantal van de reeks klachten waar je last van kunt blijven houden na het doormaken van een corona-infectie.

In mijn praktijk heb ik al een aantal mensen mogen behandelen met dit soort langdurige klachten na corona-infectie, met goede resultaten. Het is geweldig om te zien dat mensen die eerst te moe waren om iets te doen, weer hun dagelijkse leven op kunnen pakken.

Datzelfde gun ik iedereen; om gezond en energiek in het leven te kunnen staan.

Daarom wil ik iedereen die dat nodig heeft, laten weten dat deze mogelijkheid er is. Lees hieronder verder over wat het inhoudt.

Mijn ervaring is dat m.n. mensen die niet gevaccineerd zijn tegen corona, heel goed op deze relatief simpele behandeling reageren. In geval dat mensen wel voor of na de infectie gevaccineerd zijn, merk ik dat simpelweg ontstoren van het virus veel minder resultaat oplevert. Constitutionele homeopathische behandeling kan dan gelukkig wel nog uitkomst bieden.

Wat houdt het ontstoren van het coronavirus in?

  • Voor aanvang vindt er een inventarisatiegesprek plaats (dit kan indien de afstand dit noodzakelijk maakt ook via telefoon of videobellen), waarbij we de klachten noteren zoals ze op dat moment zijn. We stemmen dan ook de benodigde dosering af en je krijgt instructies over het innemen. Duur ca. 3/4- 1 uur
  • Het ontstoren geschiedt door in oplopende potenties de homeopathische ontstoringsremedie in te nemen, 2 keer per week, elke potentie minimaal 2 keer, zonodig vaker, 4 potenties. Dit komt dan op een minimale duur van 1 maand per cyclus. Het kan nodig zijn meerdere cycli te doorlopen.
  • Tussendoor hebben we zo nodig nog telefonisch contact om de reactie te bespreken en de dosering bij te stellen.
  • na 1 volledige ontstorings-cyclus spreken we elkaar weer en gaan evalueren hoe de resultaten zijn, of je hersteld bent, of dat er nog meer nodig is.
  • Kosten zijn €65,- euro per consult (minimaal 2 nodig), inclusief de ontstoringsremedies en telefoontjes tussendoor. Hiervan wordt een deel vergoed door de zorgverzekering, mits je een vergoeding hebt voor alternatieve geneeswijzen/homeopathie.

Wat houdt constitutionele homeopathische behandeling in?

  • We starten met een intake van 1 1/2 uur, waarin we een volledige inventarisatie maken van alle klachten die er zijn, ziektegeschiedenis, slaap- en eetgewoontes, karakter e.d. Bij voorkeur vindt dit plaats in de praktijk/live.
  • Daarna gaan we op zoek naar de voor jou passende remedie. Vaak vinden we dat direct, maar soms zijn er een aantal consulten voor nodig (met een tussentijd van 5-6 weken).
  • Als de passende remedie is gevonden, begint het lichaam aan het herstelproces en wordt de stijgende lijn ingezet.
  • Het kan dan nog nodig zijn om zo nu en dan de homeopathische remedie te herhalen, op het moment dat het herstelproces stil valt, je merkt dan dat de klachten weer in enige mate toenemen. Zodoende hebben we ook nadat de juiste remedie is gevonden, nog een aantal keer contact, maar het volstaat dan ook vaak om dit telefonisch te doen.
  • Kosten voor de intake zijn €90,- inclusief remedie, de vervolgconsulten kosten €65,-. Hiervan wordt een deel vergoed door de zorgverzekering, mits je een vergoeding hebt voor alternatieve geneeswijzen/homeopathie

Heb je Long-COVID klachten en wil je dit ook? Of wil je eerst graag meer weten? Stuur me je vraag/opmerking via het formulier hieronder en dan neem ik contact met je op!