Ervaringen met long-COVID-behandeling

M.v.d.B.:

In april 2022 maakte ik een Covid besmetting door. Niet eens zo heel erg, een paar dagen grieperig en smaakverlies, niet benauwd of koortsig.

Maar de restklachten waren wel behoorlijk ernstig. Ik kon maar een paar dingen op een dag, bv of de krant lezen of de vaatwasser uitruimen. Eten koken werd een uitdaging en de wekelijkse boodschappen in de supermarkt, dat ging al helemaal niet.

Via een kennis met een positieve ervaring kwam ik bij Marjoleine terecht.

Omdat de intake puur op herstel van Covidklachten gericht was duurde de intake ‘maar’ een half uur. Ik kreeg meteen korreltjes mee om met de behandeling te starten.

Na de tweede week merkte ik duidelijk verbetering. Langzaam ging het beter.

Na de vierde week stokte het herstel en adviseerde Marjoleine om nog een ronde te starten. Dat was het startsein voor mijn volledige herstel.

Ik kan alles weer wat ik normaliter ook deed op een dag, alleen, doordat ik 4 maanden bijna niks aan sport of beweging heb gedaan moet ik mijn conditie nog opbouwen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat goed komt.

Omdat ik zo positief was over de behandeling en de kundigheid van Marjoleine heb ik een afspraak gemaakt om te kijken wat homeopathie nog meer voor mij kan betekenen. Ik ben benieuwd wat deze behandeling mij nog meer brengt maar ben tot nu toe al heel tevreden met het resultaat.


L. v.d. A.:

Op 31 jan 2021 had ik flinke keelpijn klachten, spierpijn en smaak verlies. Test gedaan deze was positief voor COVID. Vanwege fikse benauwdheid naar huisarts geweest, de huisarts gaf aan dat het tussen mijn longen en mijn spieren zat waardoor ik een klemmend gevoel had op mijn borst. Longen zelf waren gelukkig schoon.

Mijn herstel ging langzaam na 4 weken thuis ben ik langzaam met een uurtje werken begonnen en dit op gaan bouwen. Ik bleef echter moe, kon niet veel dingen tegelijk doen op een dag want dan kreeg ik hoofdpijn.

Een vriendin vertelde dat haar kinderen veel baat hadden gehad bij een homeopaat en gaf me de naam en nummer van Marjoleine. Toen ik dit aan mijn moeder vertelde zei ze dat zij daar ook was geweest en goede ervaringen had gehad.

Ik heb ook afspraak gemaakt voor intake bij Marjoleine, dit was rond 16 april.

Marjoleine luisterde goed naar mijn klachten en stelde vragen om er achter te komen waar de problemen lagen. Ik kreeg pilletjes mee om op te lossen in water en een schema hoe en wanneer ik deze in kon nemen.

Heel apart maar eerste reageerde ik dmv hoofdpijn op de druppels. Langzaam reageerde ik minder op de druppels en merkte ik dat ik meer energie kreeg. Minder wattengevoel in hoofd, dat ik meer tegelijk kon op een dag en niet steeds middagslaapjes nodig had. Ook kon ik het sporten weer op gaan pakken.

In juni 2021 ben ik voor het laatst geweest. Vanaf toen voelde ik mee weer als mezelf voordat ik COVID kreeg.