Long-COVID behandeling

 

Long-COVID raakt veel mensen, veel meer mensen houden klachten over na een infectie met corona, dan na infectie met andere virussen en de gevolgen zijn bij iedereen verschillend.

Hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, spierpijn, benauwdheid, terugkerende koorts, maar vooral vermoeidheid en het niet in staat zijn zich langere tijd in te spannen zonder klachten te krijgen, behoren tot het beeld.

Fysiotherapie en Ademhalingsoefeningen kunnen helpen, bieden in ieder geval handvatten om beter te doseren, maar helaas herstelt niet iedereen daarmee.

Ik pas in mijn praktijk een behandelmethode toe die tot nu toe hele goede resultaten heeft laten zien, zowel bij mensen die nog maar net de infectie te boven zijn, alsook bij mensen die al maanden lopen met klachten die niet overgaan.

D.m.v. deze relatief simpele behandeling, herstelt je lichaam in een tijdsbestek van 1 tot 3 maanden naar zijn oude niveau. Dit geldt met name als er klachten zijn ontstaan door de infectie die er voorheen niet waren. Als bestaande klachten sinds het doormaken van corona erger zijn geworden, dan dient vaak een andere behandeling te worden toegepast.

De behandeling bestaat uit een intake gesprek waarbij de Long-COVID klachten geïnventariseerd worden en de behandeling wordt uitgelegd. Hierna krijg je de benodigde remedies mee die je 2 x per week inneemt. Na ca. anderhalve maand spreken we elkaar weer om te bekijken hoe ver je al bent opgeknapt en of een herhaling van de behandeling nodig is om volledig herstel te bereiken.

Heb je interesse en wil je hier meer over weten? Stuur me dan een berichtje via het formulier hieronder of bel me.