We willen allemaal het beste voor onze kinderen. Dat ze gezond zijn, lekker in hun vel zitten, sociaal goed functioneren en op school goed kunnen meekomen. Ieder kind heeft wel iets waar hij of zij mee kampt en wij als ouders willen ze daar zo goed mogelijk bij begeleiden en indien mogelijk de problemen wegnemen. Bij voorkeur dan ook nog zonder medicijnen en zonder dat het kind al te veel belast wordt.

Homeopathie is een behandelmethode die uitermate geschikt is voor kinderen en uitkomst kan bieden bij zowel lichamelijke klachten als emotionele problemen (denk ook aan onzekerheid, faalangst, woede-aanvallen, prikkelgevoeligheid etc.).

Omdat blijkt dat er nog veel onduidelijkheid bestaat over wat homeopathie precies is, hoe het werkt en welke resultaten je er mee kunt behalen, heb ik besloten om een gratis lezing te geven over dit onderwerp.
Tijdens deze avond ga ik ook in op de wetenschappelijke onderbouwing van homeopathie, hoe een behandeling er precies uitziet en geef ik voorbeelden van problemen waarbij homeopathie bij kinderen kan worden ingezet.
Aan het einde van de avond is er ruime mogelijkheid om al je vragen te stellen over dit onderwerp.

Benieuwd of homeopathie iets voor jouw kind kan betekenen, of wil je gewoon eens horen wat het is en hoe het werkt? Dan ben je van harte welkom op 7 maart in gemeenschapshuis Den Tref in Hapert 19:30 – 21:30.
Het is fijn als je tevoren door wilt geven dat je komt (via info@marjoleinebravenboer.nl), dan kan er gezorgd worden voor voldoende stoelen. Weet je het nog niet zeker? Ook als je je niet aangemeld hebt, ben je welkom, ik zal zorgen dat er enkele stoelen extra klaar staan.

Ken je iemand wiens zoon/dochter hier veel aan zou kunnen hebben? Deel dit bericht dan via je sociale media of stuur het door via email.

Ik kijk er naar uit om je 7 maart te mogen begroeten, tot dan!

Woensdag 7 maart 2018

19:30 – 21:30

Gemeenschapshuis Den Tref
Alexanderhof 7, Hapert